Verzenden, Leveringen, Garantie en Retourneren

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft omtrent de onderwerpen verzenden, leveringen, garantie en retourneren. Mocht u aanvullende vragen hebben stuur ons gerust een bericht.

Verzenden & Verzendkosten

Onderstaand ziet u de verzendkosten die wij hanteren.

Bestellingen in de gemeente Westerveld Gratis
Bestellingen < €50,- €5,50 verzendkosten
Bestellingen > €50,- Gratis

Het volgen van uw bestelling

Uw bestelling wordt bezorgd door de aangewezen koerier. U kunt het verzonden pakket volgen via de website van de desbetreffende post koerier. Via de Track & Trace is de status van uw pakket te zien. Vanuit de desbetreffende post koerier krijgt u op de dag van verzending en de dag voor de levering in de meeste gevallen ook een e-mail met de Track & Trace gegevens en verwachte levertijd.

Niet thuis?

Bent u niet thuis op het moment dat uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen daarna nog éénmaal aangeboden. Daarna wordt uw bestelling naar een depot gebracht en kunt u op afspraak vaak nog een levering inplannen.

Retourneren van gekochte artikelen

U kunt uw aankoop binnen 14 dagen retourneren aan ons in de onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug inclusief de eventueel betaalde verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor uzelf.

Koopovereenkomst

Uw aankoop doet u veilig via Internetbankieren bij uw bank. Wij verzenden uw bestelling nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de koper is de koopovereenkomst tot stand gekomen.

Gegevensbeheer

Voorgaande informatie vormt een verkorte versie van onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn.